Over The Groove Factory

Welkom op de website van muziekcentrum The Groove Factory in Drachten. Naast het vernieuwen van de site hebben we ook de winkel aangepakt. Deze is mooi, overzichtelijk en gezellig ingericht in de ‘Factory style’. De reden voor al deze vernieuwingen heeft alles te maken met ons nieuwe winkelconcept.

Een veelvoorkomend verhaal van klanten is dat deze door het enorme aanbod van instrumenten op internet door de bomen het bos niet meer zien. Ook is in de winkels vaak niet de voorraad die je verwacht. Bestellingen met lange wachttijden zijn meestal het gevolg.

Wij hebben in samenwerking met onze importeurs voor u een selectie gemaakt van alle producten die zij voeren. Deze selectie is gebaseerd op instrumenten uit de gehele range. Wij hebben de beste producten binnen de lijn gekozen, van instap tot professioneel. Zo hebt u een grotere kans van slagen. 

Het online overzicht weerspiegelt het aanbod in de winkel. U kunt een keuze maken en uw bestelling telefonisch doorgeven, of u komt naar de winkel en kunt het product zien en bestellen, volgens het ‘Meet and order’ principe. Uiteraard zijn alle producten van een merk leverbaar.

Niet alleen het aanbod is zeer overzichtelijk, maar door deze unieke samenwerking met importeurs kunnen we de producten ook voor een zeer scherpe prijs aanbieden met de beste garantie. Ook zullen er maandelijkse speciale importeursaanbiedingen zijn. Bekijk snel de prachtige collectie op onze website of profiteer van de service en het advies in de winkel. Houd ook onze website en/of Facebook in de gaten voor unieke acties, aanbiedingen, nieuws en demonstraties!

Een kijkje in onze muziekwinkel

THE GROOVE FACTORY OP SOCIAL MEDIA

Volg ons op social media voor het laatste nieuws!